Apr 24
Lenovo Touchscreen ultrabook

Lenovo Touchscreen ultrabook

Prvi prenosnik z več načini, ki vam omogoča obrat za 360°. Edinstven računalnik Lenovo IdeaPad Yoga lahko uporabljate v štirih različnih načinih, kar vam omogoča enostavno preklapljanje med delom in zabavo.

Odprite Yogo in jo postavite na ravno površino kot prenosnik za delo, študij ali zabavo. Postavite Yogo v način šotora in enostavno prebirajte recepte med tem, ko kuhate. Postavite Yogo v način stojala in si oglejte slike, ki ste jih ravnokar posneli.

Ali pa obrnite Yogo za 360 stopinj in jo uporabite kot tablični računalnik. Yoga je najtanjši računalnik z več načini na svetu! Dolga življenjska doba baterije in zaslon, občutljiv na 10-prstov hkrati, se obrne kar za 360 stopinj in vaš prenosnik v hipu spremeni v tablični računalnik.

Yoga poenostavi vsakdan. S funkcijo Motion Control lahko pregledujete slike ali predvajate filme le z zamahom roke. Yoga 13 je na voljo s 3. generacijo intel Core procesorjev, Windows 8, DDR3 delovnim spominom in HD+ IPS zaslonom. Štirje super načini, ena izredna naprava.

  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !